YOUR CART

No products in the basket.

Select Page
Free magazine

Free magazine

A Northern Life – Portraits from North Greenland is a portrait series from the most northern part of the world. In the spring of 2022, Nukiga's Malu Rosing travelled to the most northern part of Greenland to meet and talk to the people who live there to hear about...

read more
Glædelig jul

Glædelig jul

Så er det endelig blevet jul igen og Julemandens postkasse i Uummannaq er endnu engang blevet tømt for breve fra nær og fjern – Fra NUKIGA ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og godt nytår!

Vi glæder os til at dele det nye år med jer alle! Juullimi pilluaritsi!

read more
Fangsthytterne i Nordøstgrønland

Fangsthytterne i Nordøstgrønland

Fangsthytterne i Nordøstgrønland Det der har efterladt sig flest synlige spor i dag i Nordøstgrønland udover inuits boligtomter, er den danske og norske fangstvirksomhed. I Nordøstgrønland fra Scoresbysund til Dove Bugt drev danske og norske fangstkompagnier fangst af især ræve og isbjørne. Der blev bygget mange fangsthytter og fangstationer op langs hele den Nordøstgrønlandske kyst mellem 1908-1960.

read more
NUKIGA x UNLEASH: Power-to-X

NUKIGA x UNLEASH: Power-to-X

Team 13: Power-to-X
Transforming energy surplus into societal needs of remote communities. Arctic communities raise awareness of Power to X opportunities in their journey to self-sufficiency. Undoubtedly, Power to X has great potential to transform remote Arctic communities with access to surplus clean energy.

read more
Sermilik adventures: det perfekte hold

Sermilik adventures: det perfekte hold

Danske Line Kristiansen og Tobias Ignatiussen fra Østgrønland har fundet hinanden, og sammen udgør de det perfekte hold. Med deres særskilte kompetencer sørger de for, at turister og besøgende i Østgrønland får de bedste oplevelser. Og de viser én gang for alle, at i selv nogle af de mest fjerntliggende steder er der mulighed for innovation og iværksætteri!

read more
Julehilsen fra Travel By Heart

Julehilsen fra Travel By Heart

Travel by Heart er i løbet af 2022 blevet udvidet til at have tre medarbejdere, så har vi i Travel by Heart har en medarbejder i hhv. Nuuk, Qaqortoq og København. Det betyder, at vi på normale hverdage har åbningstid i hele 12 timer! Det gør, at vi kan være der så meget som muligt for vores kunder <3

read more