YOUR CART

No products in the basket.

Select Page

NUKIGAs samarbejdspartnere

Ikke-kategoriseret

Uden deres hjælp, viden og bidrag var NUKIGA ikke. Så enkelt er det.

Vi er meget taknemlige for den opbakning, vi har fået fra vores sponsorer , samarbejdspartnere, og erhvervsnetvæk i forbindelse med vores arbejde med bl.a. at stable NUKIGA Erhvervsdage 2019 på benene.

Vores samarbejdspartnere tæller virksomheder, kommuner og organisationer fra både Grønland og Danmark, og vi glæder os til at byde alle velkommen den 9. og 10 september 2019 til NUKIGA Erhvervsdage.

En stor tak for til alle vores samarbejdspartnere.

Magenta – Open Source IT

Magenta er Skandinaviens største it-leverandør med et gennemført open source-fokus. Siden 1999 har vi arbejdet med web, grunddata, samarbejdsværktøjer og integration mellem fagsystemer til offentlige institutioner. Magenta har kontorer i Nuuk, København, Aarhus. I Grønland har Magenta leveret den nationale datafordeler, som anvendes af de offentlige myndigheder
Magenta er leverandør på SKI-aftalen 02.18 til stat, regioner og kommuner.

Aarhus Havn

Aarhus Havn har siden 2017 været hovedsponsor af NUKIGA Erhvervsdage.

Aarhus Havn er hele Danmarks havn. Med en markedsandel på ca. 65 pct. er den landets største containerhavn og den største, offentlige bulkhavn med en markedsandel på ca. 66 pct. Det betyder, at en meget stor del af de danske forbrugsvarer kommer ind i landet via Aarhus Havn, ligesom en markant del af dansk eksport afskibes via havnens finmaskede net af sejlruter ud i hele verden. Aarhus Havn er desuden en betydelig færgehavn, som årligt betjener henved 1.300.000 personbiler og mere end 2,5 mio. passagerer.

Lundsøe Køl & Frys A/S

Lundsøe blev grundlagt i 2001, under navnet Støvring Køl og Frys, af nuværende ejer Søren Søe-Larsen. På daværende tidspunkt havde han allerede søsterselskabet Lundsøe Transport og Spedition A/S som blev stiftet i 1998.

Lundsøe har udvidet over flere omgange. Senest med pakkeriet i Nørresundby, frysehus på Aarhus havn og frysehus på Grønlandshavnen, hvilket gør, at Lundsøe nu råder over mere end 10.000 pallepladser.

Derudover råder Lundsøe over indfrysningskapacitet, ompakning, sortering, samt andre faciliteter som dækker vores kunders behov med henblik på at tilbyde en komplet lager- og logistikløsning.

Eimskip Denmark

Eimskip Denmark A/S offers door to door transport and logistic services. Focusing on Iceland and the Faroe Islands, and connections to Canada and the United States of America. Furthermore Eimskip Denmark has weekly services to Finnland, The Baltics and Russia.

Eimskip offers transport by road, sea and air for all types of cargo i.e. part-, full-load and breakbulk handled by our own trucking company, warehouses, customs and service department with dedicated and experienced staff. Eimskip is also specialized in handling and securing over-dimensioned cargo to all destinations worldwide.

NUNA Law

Nuna Advokater er Grønlands førende – og ældste – advokatfirma. De er et full-service advokatfirma med mere end 50 års erfaring med de særlige forhold, der gør sig gældende i Grønland. NUNA Advokater har gennem alle årene haft stærk fokus på at yde den ypperste rådgivning til såvel offentligt- som privatejede virksomheder, offentlige myndigheder samt private indenfor stort set alle områder. Derudover har de et integreret og gensidigt meget frugtbart samarbejde med det store og særdeles velrenommerede danske advokatfirma Horten.

APM Terminals

APM Terminals operates one of the world’s most comprehensive port and integrated inland service networks. We’re uniquely positioned to help both shipping line and landside customers grow their business and achieve better supply chain efficiency, flexibility and dependability.

Our team of 22,000 industry professionals is focused on delivering the operational excellence and solutions businesses require to reach their potential. We operate a network of 78 terminals and over 100 inland services locations globally.

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er en global leverandør af alle former for logistikydelser indenfor moderne Supply Chain Management. Blue Waters professionelle medarbejdere er uddannede til at levere komplette og skræddersyede løsninger, der kan imødekomme et hvilket som helst krav til forsendelse af gods på globalt plan.

Siden firmaet blev grundlagt for over 40 år siden, har det været vores ambition at tilbyde kunderne branchens bedste service og højeste kvalitet.

Aarhus Logistics Center

ALC blev etableret den 1. april 2010 ved sammenlægningen af flere erfarne virksomheder på Aarhus havn.

ALC står derfor den dag i dag som en moderne, kompetent og konkurrencedygtig logistikvirksomhed med services og ydelser inden for logistik, lager, stevedoring og shortsea container terminal.

ALC opererer med 75 meget erfarne medarbejdere. Vi har den nødvendige kapacitet til at løse de opgaver, vore kunder stiller os – altid med kvalitet og sikkerhed for øje.

GrønlandBankens Erhvervsfond

Fonden har til formål at virke for samfundsgavnlige formål i Grønland særligt med henblik på fremme af Grønlands erhvervsliv.

Fonden støtter fortrinsvis større projekter, og gerne inden for følgende områder:

Forskning og uddannelse
Arbejdsmarked
Virksomhedernes samfundsansvar og antikorruption
Eksport
Kommunikations- og informationsteknologi
Klima og Miljø
Olie og mineralindustrien
Turisme
Landbaseret erhverv
Nye erhvervsmuligheder i Arktis

Royal Arctic Line

Grønlands Selvstyre har tildelt Royal Arctic Line A/S enekoncession til al søtransport af gods til og fra Grønland og mellem de grønlandske byer og bygder. Med koncessionen følger en række forpligtelser om anløbsfrekvens, kapacitet og forsyningssikkerhed for alle byer på både Vest- og Østkyst.

Rederiet er således en livsnerve for det grønlandske samfund, der garanterer forsyninger til hele landet.

Royal Arctic Line A/S blev stiftet i 1993, og er 100 procent ejet af Grønlands Selvstyre.

Greenland Business

Greenland Business har til opgave at yde generel erhvervsrådgivning og behandle ansøgninger fra iderige iværksættere, der har brug for økonomisk tilskud eller vejledning til at forvandle deres innovative ideer til konkrete og bæredygtige projekter. Af selv samme årsag administrerer Greenland Business Grønlands Selvstyres erhvervsfremmeordninger.

Arctic Consensus

Arctic Consensus er en organisation, der formidler viden om og forstærker samarbejde mellem Arktis og Danmark/EU med afsæt i Grønland og Nordjylland. De arbejder på tre niveauer; lokalt, nationalt og internationalt.

Kommune Kujalleq

Kommune Kujalleq er den sydligste kommune i Grønland med administration i Qaqortoq. Kommunen har siden 2017 samarbejdet med NUKIGA om erhvervsdagene ved at sende iværksættere fra Sydgrønland til Danmark.

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune har lige fra starten af NUKIGAs virke sponsoreret NUKIGA Erhvervsdage og er en væsentlig partner for NUKIGA i udviklingen af relationen mellem Grønland og Danmark.

Det Grønlandske Hus i Aarhus

Det Grønlandske Hus i Aarhus er initiativtager til NUKIGA og er stadigvæk en essentiel partner for NUKIGA. I 2017 og 2018 var Det Grønlandske Hus i Aarhus ansvarlig for NUKIGA Erhvervsdage.