YOUR CART

No products in the basket.

Select Page

SMALL TIME GIANTS + SUPPORT THELMA & ANGULA

Ikke-kategoriseret

Efter en vellykket SPOT festival og fire stjerner i Gaffa, så behøver Small Time Giants kke den store introduktion. Det bliver helt sikkert en aften, som ikke går i glemmebogen.
Small Time Giants vil til koncerten få support at den islandske/grønlandske duo Thelma & Angula

—————-
Entré: 100 kr. – Studierabat 50 kr.
(Ved køb af billet med studierabat –> vælg tilmeldning i stedet for billet. Så er du sikker på at komme ind til koncerten. Betaling kontant eller mobilepay i døren.)
https://billetto.dk/e/small-time-giants-support-thelma-angula-billetter-195701
—————-

Program:

18.30 – Døren åbnes
19.30 – Thelma & Angula – Singer/Songwriter (IS/GL)
20.30 – Small Time Giants (indie/post rock) – (GL)

——————

Thelma & Angula kredser om den store natur og kærligheden. Deres fælles budskab er, at verdens befolkning i dag glemmer at værdsætte skønheden i naturen og kærligheden omkring os. Hvis der ikke bliver handlet i forhold til f.eks klimaforandringerne, vil mange af verdens flotte naturområder og arv gå tabt. De mener, at det er vigtigt for Grønland at blive hørt.

Der er mange måder at formidle budskabet på, og i dette tilfælde har Thelma og Angula valgt at gøre det gennem musik.

Angula (guitarist) Hans kendetegn er fingerspillet, som gør hans musik til noget helt unik.

Thelma (singer/songwriter). Hun er kreativ og det er vigtigt for hende at skabe noget nyt og anderledes inden for musik. Hun går meget op i grønlandske kultur, traditioner og blander gerne lyden af fortiden og nutiden sammen. Det er i naturen, hun samler inspiration til nyskabelserne.

———–

Small Time Giants er et band med store ambitioner. Senest har de begejstret poublikum og anmeldere til Spot On Greenland ved det års SPOT festival i Aarhus.

De har en alternativ stil som er helt ny i den grønlandske musikverden. Med deres karakteristiske sound, som er en blanding mellem stadion rock, indierock og postrock, der har givet den grønlandske musikscene et skub mod det kunstneriske hjørne. Small Time Giants passionerede og nyskabende liveshows har gjort dem styrtende populære. De har som et af de få bands opnået stor popularitet i Grønland til trods for engelsksproget sange. I 2014 udkom det anmelderroste debutalbum “Stethoscope”, og har siden turneret i ind- og udland. I 2016 skrev de temasangen til Arctic Winter Games og ventes at udkomme med et album i 2017. Bandet er baseret i Danmark.
3-9-6-0 (Small Time Giants): https://open.spotify.com/track/4WvlVqiYHpZgEokKR4YviK

————————

Det er igen muligt at købe øl fra Godthaab Bryghus