YOUR CART

No products in the basket.

Select Page

Studentermedarbejder

News

In Danish (job vacancy: student worker):

NUKIGA Community søger studentermedarbejder

NUKIGA Community arbejder for at fremme innovation og entreprenørskab og vigtigst af alt at skabe et solidt og bredt netværk på tværs af den arktiske region. Derudover er en af vores kerneopgaver at formidle moderne grønlandsk kultur til et dansk publikum.

Vi søger en studentermedarbejder, der kan arbejde selvstændigt og er god til kommunikation. Vi favner bredt i vores arbejde, og der vil være mange forskellige slags opgaver, så du ikke kommer til at kede dig. Der er rig mulighed for nytænkning, udvikling og kreativitet.

Du skal være i gang med en relevant uddannelse og det er en stor fordel, hvis du har kendskab til Grønland og meget gerne Færøerne, Island og resten af Arktis.

Eksempler på arbejdsopgaver kan være:

  • Generel kommunikation
  • Produktion af kortere artikler
  • Oversættelse af tekster til/fra engelsk
  • Opdatering af SoMe og website
  • Administrative opgaver
  • Event-koordinering
  • Dialog med samarbejdspartnere ifm. afvikling af kulturelle arrangementer

Vores platform er på engelsk og vi kommunikerer på engelsk på flere af vores sociale kanaler, så det vil klart være en fordel, at du føler dig sikker i sproget. 

Vi tilbyder

Da vi er en lille organisation, er der ikke langt fra tanke til handling, og du vil som vores kommende studentermedarbejder få rig mulighed for at arbejde selvstændigt med de enkelte opgaver, men selvfølgelig under sparring med de øvrige medarbejdere.

Vi kan tilbyde 135 kr. I timen og en arbejdsuge på 10-15 timer.

Vi er fleksible på tid, og du kan planlægge dine arbejdstimer, så de passer med dit studie.

Vi får kontor i Frischsparken i Aarhus C, men der vil også være mulighed for hjemmearbejde indimellem.

Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål på mro@nukiga.dk, og så er du altid velkommen til at tjekke vores website ud på https://www.nukigacommunity.com

Kom og blive en del af vores community!