YOUR CART

No products in the basket.

Select Page

THELMA & ANGULA – ON TOUR

Ikke-kategoriseret

Vi er rigtigte glade for at kunne præsentere duoen første gang i Danmark, når de gæster Danmark d. 19-21. maj, og giver 3 koncerter.

D. 19. Det Nordatlantiske Hus i Odense
D. 20. Fairbar i Aarhus
D. 21. V58 i Aarhus
Til koncerten d. 21. spiller de som opvarming for Small Time Giants.

For yderlig information som de enkelte koncerter henvises til www.facebook.com/nukiga

Duoen har skabt flere grønlandske sange sammen, med Thelma som den primære sangskriver. Sangene kredser om den store natur og kærligheden. Deres fælles budskab er, at verdens befolkning i dag er blevet alt for materialistisk, og glemmer at værdsætte skønheden i naturen og kærligheden omkring os. Hvis der ikke bliver handlet i forhold til f.eks klimaforandringerne, vil mange af verdens flotte naturområder og arv gå tabt.

Der er mange måder at formidle dette budskab på, og i dette tilfælde har Thelma og Angula valgt at gøre det gennem musik. De mener, at det er vigtigt for Grønland at blive hørt.

Angula (guitarist) Hans kendetegn er fingerspillet, som gør hans musik til noget helt unik. Han mener, at det er en vigtig opgave at præsentere den nutidige musik, som bliver spillet i Grønland lige nu.

Thelma (singer/songwriter). Hun er kreativ og det er vigtigt for hende at skabe noget nyt og anderledes inden for musik. Hun går meget op i grønlandske kultur, traditioner og blander gerne lyden af fortiden og nutiden sammen. Det er i naturen, hun samler inspiration til nyskabelserne. Sangene rummer abstrakte følelser, der reflekterer melankoli, inderlighed og ærlighed.
#Nukiga #MinStyrke