YOUR CART

No products in the basket.

Select Page

Transition

Ikke-kategoriseret

NUKIGA præsentere en aften hvor grønlandsk trommedans, fusioneres med free-jazz, når Pauline Lumholt optræder sammen med den tyske free-jazz legende Hartmut Geerken, den danske gudbenådet live-trommeslager Kresten Osgood, og den dansk-pakistanske multi-instrumentalist Snöleoparden.

De får også selvskab af dansk-iranske ROSYAN, der med sin cello og computere, levere en fantastisk fængende live optræden, der med garanti vil begejstre publikum.

Aften sluttes af med NoiaNiz, der sætter skabet på plads, og lader publikum slippe vildskaben fri på dansegulvet.

NiemannsLand pakker hele aften ind med lækker video-art og visuals.

—————————-
KIVIKKAT (GL/DE/DK)

KIVIKKAT er navnet på et unikt orkester, bestånde af fire enestående musikere, fra Tyskland, Grønland og Danmark.
Orkestret byder publikum indenfor i hjertets og fantasiens rum, når de inviterer til grønlandsk fællessang, inuit ritualer, shamanisme, free-jazz, avantgarde og musikinstrumenter fra hele verden. Alt sammen leveret med følelsernes sprog, og – en garanti for at uventede ting vil ske.
KIVIKKAT ́s to senior medlemmer har nået den alder, hvor koncerter er en sjældenhed. Der opfordres derfor til, at opleve dette meget specielle orkester, når chancen er.

Hartmut Geerken, DE�- Den 79 årige Hartmut Geerken er en ægte legende af den internationale free-jazz og avantgarde scenes tidligste år. Er berømt for sine banebrydende arrangementer i Egypten, Tyrkiet og Afganistan, og ikke mindst hans nære samarbejde med Sun Ra, og en lang række af de største navne fra jazz og avantgarde verdenen.

Pauline Lumholt, GL/DK�- Pauline er en af de ældste og førende udøvere af den grønlandske Inuit trommedans. Hun har modtaget Grønlands kulturpris for sit arbejde, og åbnet folks hjerter med sin musik. når har turneret verden rundt.

Kresten Osgood, DK�- Fyrtårn for moderne jazz og alt slags musik. Kresten Osgood er sin generations vigtigste ildsjæl. En gudbenådet live-trommeslager med et brændende hjerte for musikken, en voldsom appetit på nye ideer og et frygtløst sindelag, der har kastet ham ud i udfordrende, skæve og overraskende situationer ved koncerter. På en scene kombinerer Kresten Osgood stålsat musikalsk fokus, spontan energi, fantasi og humor.

Snöleoparden, DK�- International kavaler for unikke musikalske sammenkomster. Der er flere grunde til at multi-instrumentalisten Jonas Stampe har valgt lige netop dette dyr som alter-ego og åndelig drivkraft; ligesom snöleoparden har Stampe rødder i Asien, nærmere betegnet Pakistan, og dyrets smidige fysik kan også overføres til Stampe ´s gymnastiske evne til at jonglere med forskellige musikalske stilarter.

——————————
ROSYAN (DK/IR)

Rosanna Lorenzen er en dansk/iransk komponist og lydkunstner.

ROSYAN er synonymet for hendes solo-projekt, hvor hun udforsker mødet mellem den akustiske og elektroniske verden, såvel som det visuelle element i en auditiv sammenhæng.

Med sin cello i hovedrollen balancerer hun løbende mellem improvisation og forudbestemt form, hvor hun går i dialog med instrumentet og dets muligheder. Både rå og processererede field recordings, og live looping af cello, er blandt andet hvad du kan møde i hendes organiske og atmosfæriske lydunivers.

——————————
NoiaNiz

Noianiz har igennem 2 årtier begejstret både det danske og internationale publikum, med sine uovertrufne evner bag DJ-pulten.
Noianiz har spillet på Sonar festival i Barcelona, Midnight Sun i Norge, Fregs of nature i Tyskland.
Noianiz har yderligere startet Jenka music.

—————————-
Visuals: NiemannsLand

NiemannsLand er et kreativt fællesskab mellem brødrene Nicolai Niemann-Nielsen & Kristian Niemann-Nielsen. Deres visuelle udtryk bevæger sig i grænselandet mellem videokunst og visuals.
Med deres kreative setup med bl.a. video synthesizers skaber de live visuals, ofte med et psykedelisk twist, som komplimenterer og forstærker musikken.